Flipper 2009.12.09. 18:34

Midnight Madness

A Williams tervezői gárdája sok vicces és/vagy meglepő dolgot, belső poént rakott a 90-es években gyártott flipperek jó részébe. A DOHO és a tehenek mellett a Theatre of Magic-ben lévő egyik mode, a Midnight Madness is bekerült más gépekbe, rejtett multiball formájában. Csak néhány WPC-S és WPC 95 szériájú flipperben jelenik meg, lényege, hogy ha a gép órája szerint közvetlenül éfjél előtt indítunk egy játékot, éjfélkor a gép multiball-t ad, ahol minden célpont nagyobb pontszámot ér. A következő gépekben érhető el:Congo, Dirty Harry, Johnny Mnemonic, Junk Yard,NBA Fastbreak, Who Dunnit. A Congo menüjében ki és be lehet kapcsolni, a Special Mode OFF/ON beállítással. 

 A játék normálisan kezdődik, de amikor a gép órája éjfélt üt, minden megáll, mintha kikapcsolták volna, már 3-4 másodperc múlva elindul a multiball, ami pont egy percig tart.

A bejegyzés trackback címe:

https://flipper.blog.hu/api/trackback/id/tr251578148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása