Twilight Zone (Bally) - Ha replay pontszámot érünk el az Outhole bonus-al, a replay animáció közben nyomjuk meg mindkét flippert, amikor a bal szélső tárcsa megáll, 5 millió pont lesz a jutalmunk.

Tales of The Arabian Nights (Williams) - Ha megkapjuk a Bazaar award-ot, nyomjuk meg mindkét flippergombot. Ha háromszor megtesszük, a negyedik Bazaar award egy tehén lesz, 1 millió pontért. Ha elindítjuk a Great Camel Race-t, úgy hogy közben a Bazaar világít, lőjük meg az első Symbolt, tehénbőgést hallunk. Ezután gyorsan lőjűk meg a Bazaart, majd nyomjuk meg mindkét flippergombot, ismét egy tehén a jutalmunk + 1 millió pont.

The Who's Tommy Pinball Wizard (Data East) - Erről a gépről már többször volt szó ebben a blogban, elsősorban a Blind Pinball miatt. Ha játék indításkor benyomva tartjuk a Buy-In gombot, az egész játék Blind Pinball lesz. Mint a képen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://flipper.blog.hu/api/trackback/id/tr651539683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása