Black Rose (Bally) - Ha meglőjük a broadside-ot és a POLLY SAYS üzenetet kapjuk nyomjuk meg többször gyorsan mind a két kart, és a POLLY KILLED üzenetet kapjuk + 2 millió pontot.

Dracula (Williams) - Amikor a Renfield animáció jelenik meg és a gép azt mondja "Master" nyomjuk meg mindkét flippergombot, 5 millió pont a jutalmunk.

World Cup Soccer (Bally) - Multiball alatt a "Coin toss" gomb benyomásával újra bekapcsolhatjuk a Jackpot-ot. Ez multiballonként 1x alkalmazható.

The Shadow (Bally) - A Mongol Hurry Up közben húzzuk meg a ravaszt, 3 millió pontot kapunk. Video Mode közben meghúzva a ravaszt pár másodpercre kitisztul a kijelző. Ez 1x működik video mode-onként (hasonlóan az AFM smart bomb-hoz)

A bejegyzés trackback címe:

https://flipper.blog.hu/api/trackback/id/tr711486500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása