NO FEAR Dangerous Sports (Williams) - Az AIR CHALLENGE kezdetekor nyomjuk be és tartsuk így az extra ball gombot, majd lőjűk meg a SKYDIVE-ot, amikor 25 milliót ér. Sikeres lövés esetén 50 millió pontot és egy Mortal Kombat3 animációt kapunk 

Star Trek: The Next Generation (Williams) - SECRET MISSION - Ha a Shuffle Ramp meglövése után a "HOLODECK 3 IS READY" felirat jelenik meg, húzzuk meg a ravaszt 3X. Innentől minden célpont 1 millió + véletlenszerű pontot ér.  TITKOS PÓKER - Ha a HOLODECK felajánlja a választást 25 millió pont és a Shuffle Simulation között, tartsuk behúzva a ravaszt és nyomjuk meg a jobb flippergombot. jutalmunk videopoker lesz.  REJTETT VIDEO MODE - játék kezdetekor nyomjuk meg mindkét flippergombot, majd 1x a jobb, 2x a bal, 1x a jobb, 4x a bal, 1x a jobb, 8x a bal és 2x a jobb flippergombot, ebben a sorrendben. Ekkor ha játék közben a HOLODECK felajánlja a választást 25 millió pont és a Shuffle Simulation között, tartsuk behúzva a ravaszt és nyomjuk meg a jobb flippergombot  jutalmunk ARKANOID típusú videojáték lesz.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://flipper.blog.hu/api/trackback/id/tr41539671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása