The Champion Pub (Bally) - Ha a boxzsák eltalálásakor rovar-zümmögést hallunk, nyomjuk meg gyorsan a kilövő gombot. Jutalmul Barfly, Cowfly, Bobfly vagy 100ezer pont aot kapunk, plusz egy Smart Punch - ot (Smart punch - boxmeccs közben a kilövés gombot megnyomva levesz 2 életerőt az ellenféltől)

Demolition Man (Williams)- Ha flippergombok helyett a fémkarok gombjait használjuk, minden meglőtt combora +1 millió pontot kapunk bonusként. 

 Ha a fémkarok tetején lévő gombokat megnyomjuk:

 Multiball közben - jackpotot kapunk (secret jackpot); Ha megjelenik a BIG POINTS / 1M - az EAT AT JOE'S kiírást és 5millió pontot kapunk, ha ugyanekkor megnyomjuk a fémkarok alsó gombjait is, a WAG feliratot és 10 millió pontot kapunk; Capture Simon modeban a 3. Capture után - 10 millió Capture Bonust kapunk, ha mode közben oldalt leesik a golyó és megnyomjuk a felső két gombot megadja SIMON CAPTURED; A 2. Retina Scan után - egy animációt és 10 millió smithers bonust kapunk; A U-LOOK-GR8-2DAY feliratkor - 10 millió FEEL GREAT bonust kapunk; ACMAG modeban - egy felrobbanó tehenet és egy ACMAG awardot kapunk;  

A bejegyzés trackback címe:

https://flipper.blog.hu/api/trackback/id/tr931520315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PTR 2009.11.12. 22:09:28

Hello Blogger!

először is minden elismerésem!
Egy tartalmas, színvonalas, informatív blogot indítottál el!
Jó lenne , ha ez a sok geréf nem venné el a kedved a további cikkezéstől!
Javaslom, hogy töröld vissza a nem a témába vágó kommenteket!

ÜDV

PTR
süti beállítások módosítása