A flipperezésben a lényeg a legmagasabb pontszám elérése. Ha jól ismered a gépet és ügyesen is játszol, jó esélyeid vannak. A legjobb pontszámokon is lehet turbózni, főleg a szoftver adta lehetőségekkel. Van ugyanis jónéhány gép, ahol -a szoftver iróinak hála - jól időzített gombnyomkodással pluszpontokat érhetünk el.

Theatre of Magic (Bally): Miellőtt játékot indítanánk a start gombbal, nyomjuk be a bal oldali flippergombot, lenyomva tartva nyomjuk be a start gombot. A kijelzőn a következő jelenik meg: DIGITAL PINBALL SELECTED. Ez annyit tesz, hogy a trap door-ba lőve az első basement award video mode lesz (digital pinball), 40 M pontért.

Multiballnál ha 2 másodpercen belül meglőjük a jackpotot, 100 M pontot kapunk.

Red and Ted Road Show (Williams): Ha meglőjük a "Bob's Bunker"-t, ahol különféle tárgyakhoz lehet hozzájutni, egy animáció jelenik meg, jobb oldalon a bulldózerrel, bal oldalon pedig egy felirattal. Ha ez a felirat: URANIUM ORE 1$ A CHUNK nyomjuk meg kétszer egyszerre mind a két flippergombot. Ha helyesn csináltuk elkezdődik egy rejtett multiball (CONSTRUCTION MANIA), ahol 30 mp ig minden célpont 3 millió pontot ér.

Jó játékot mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://flipper.blog.hu/api/trackback/id/tr641476451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása